Gia sư dạy tiếng Anh tại nhà ở An Dương Hải Phòng Online

Gia sư dạy tiếng Anh tại nhà ở An Dương Hải Phòng Online._THI THỬ VÀO LỚP 10 2015 – 2016 GIAO THỦY NAM ĐỊNH

LÝ DO VÌ SAO MỘT SỐ HỌC SINH HỌC RẤT GIỎI MÔN TIẾNG ANH Ở NHÀ TRƯỜNG PHỔ THÔNG?
-   BÍ QUYẾT LÀ: HỌ ĐÃ HỌC RẤT VỮNG VÀNG NGỮ PHÁP TIẾNG ANH. (ĐÓ LÀ CÁI GỐC CỦA MỘT CÁI CÂY LỚN)
VÀ LÀM THẾ NÀO ĐỂ NẮM VỮNG NGỮ PHÁP?...

XIN MỜI BẤM VÀO ĐÂY ĐỂ TÌM HIỂU PHƯƠNG PHÁPMỚI CẤP TỐC NÀY

Chúng tôi là GIA SƯ TRỰC TUYẾN. Gia sư trực tuyến cũng là các thầy cô dạy cho con em các bạn trực tiếp như bình thường chỉ khác là họ KHÔNG tới nhà bạn như bình thường mà thông qua máy tính nối mạng. Đến giờ học thầy trò cùng mở máy tính, bật webcam, đeo tai vào thầy trò đặt câu hỏi và trả lời và buổi học được bắt đầu dù thầy trò ở xa nhau vạn dặm chỉ cần đường truyền đủ tốt.

Gia Sư Tiếng Anh Hải Phòng Online
Trực Tuyến Một Thầy, Một Trò
“Teach English like the Wind”

PHÒNG GD&ĐT GIAO THỦY
TRƯỜNG THCS GIAO LẠC
--------------------    

ĐỀ THI THỬ VÀO LỚP 10 NĂM HỌC 2015 - 2016
MÔN: TIẾNG ANH
(Thời gian làm bài:  60 phút)
(Học sinh làm trực tiếp vào tờ giấy thi này.)

Nhận dạy kèm tiếng Anh tại nhà ở Thủy Nguyên, Dương Kinh, Kiến An Hải Phòng trực tuyến 

PART A:  PHONETICS
I/ Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest(0,6 pt)
1,   A. tidal                   B. sight                     C. mineral                          D. describe
2.   A. what                   B. whom                   C. where                            D. which
3.   A. worked              B. cleaned                 C. stopped                         D. watched

II/ Choose the word whose main stress is placed differently from that of the rest. (0,4 pt)
4.    A. prevent               B.  protect          C. pollute              D. energy
5.    A. information        B. pollution        C. solution            D. tradition

PART B: GRAMMAR AND VOCABULARY
Question I/ Circle the best answer to complete the following sentences (2 pts)
  1.   I suggest_____________ some money for poor children.
       A. raise            B. raising        C. to raise            D. raiseing
  2.   She didn't work hard enough, ____________she lost her job.
       A. so            B. but            C. and            D. although.
  3. What  ____________ if there were  a serious nuclear accident ?
       A. happens                   B. will happen           C.  happened            D.  would happen
  4. Please phone this number for more _____________.
      A. inform                 B. informative        C. information                  D. informatively
  5.   Tom plays soccer very well ,_____________?
      A. does he        B. doesn't he    C. did he            D. didn't he.
  6.   Mary’s eyes weak. __________, she has to wear glasses.
      A. But            B. However        C. and            D. Therefore
  7. The car____________ he has just bought is very expensive.
      A. which        B. who        C. whom            D. whose
  8. Family members_____________ live apart try to be together at Tet.
      A.which            B. who        C.whom            D.whose
  9.We are____________when the New Year's Eve is coming very near.
      A.excitement        B. excitedly        C. excited            D.exciting
  10. _____________ I was really tired, I couldn’t sleep.
     A. Although        B. So             C. Therefore            D. However

Gia sư dạy kèm tiếng Anh ở Thủy Nguyên, Vĩnh Bảo, Tiên Lãng Hải Phòng Online 

Question II/Give the correct forms of verbs in the following sentences. (1 pt)
   1. My sister is interested in (read) magazines.
       ....................................................................................................................
   2.  I would answer the question immediately if I (know) the key.
       .....................................................................................................................
   3. Trang usually ( look) out of the window while the teacher is teaching. 
       .....................................................................................................................
   4. They ( work) in this company for two years.
          ...................................................................................................................
   5. When I came yeterday , my car (repair).
          ..................................................................................................................

PART C:  READING
Question I/ Choose the word (A, B, C or D) that fits each blank in the following passage.( 1pt)
          Our arrival in New York was spectacular. It’s skyscrapers and the Statue of Liberty  make a beautiful sight. New York has a ____ (1) _____of over seven million and it is  probably the world’s most famous city. The inhabitants of the “Big Apple”  come ____ (2) _____ many different countries. There are more nationalities in New York ______ (3) ___in any other places on the earth. It is also has more tourists than any other city except  London, especially in the summer. _____ (4) ____come from all over the world and  have a wonderful time. There are so many _____ (5) ____for them to get enthusiastic about – whether it’s some of the best museums in the world or the charming little streets of Greenwich Village.
1.     A. attraction    B. impression    C. population         D. people
2.     A. from             B. by                   C. for                      D.  in
3.     A. than             B. rather             C. of                        D. to
4.     A. Visit             B. Visitors           C. Workers            D. Goers
5.     A. attraction    B. place               C. area                   D. sights

Question II/ Read the passage, then answer the questions (2 points)
After inventing dynamite, Alfred Nobel, who comes from Sweden, became a very rich man. However, he foresaw its universally destructive powers too late. Nobel prefered not to be remembered as the inventor of dynamite, so in 1895, just two weeks before his death, he created a fund to be used for awarding prizes to people who had made worthwhile contributions to humanity. Originally there were five awards: literature, physics, chemistry, medicine and peace. Economics was added in 1968, just sixty years after the first awards ceremony.
Nobel’s original legacy of nine million dollars was invented, and the interest on this sum is used for the awards, which vary from $30,000 to $125, 000.
Every year on December 10th , the anniversary of Nobel’s death, the awards (gold medal, illuminated diploma and money) are presented to the winners. 
1. Where does Alfred Nobel come from?
          ................................................................................................................
2. Did he prefer people to remember him as the inventor of dynamite?
          ................................................................................................................
3. When are the awards presented to the winners every year?
          ................................................................................................................
4. Alfred Nobel became a very rich man because _______________.
   A. He invented dynamite.        
   B. He created a fund to be used for awarding prizes    .    
   C. He was a Swedish.        
   D. He foresaw its universally destructive powers too late.
5. The word “which” in the passage refers to ___________.
  A. funds            B. awards        C. interest        D. dynamite

Dạy kèm Anh văn tại nhà ở An Dương, Kiến An, Lê Chân Hải Phòng Online

PART  D :   WRITING (3pts)
Question I/ Rewrite the second sentence so that it has the same meaning (1pts)
1. The weather was bad, but we went to school on time.
=> Although…………..............................................................................................
2. They last visited their home village five years ago. 
=> They haven’t........................................................................................................
3. They must complete this test on time.
=> This test must.......................................................................................................
4. “What kind of books do you like best, Linda?” asked Peter.
=> Peter asked Linda what........................................................................................

Question II/ Complete the sentence using the words/ phrases given (1 pt)
1. Jack/ enjoy/ listen/ music/. 
    ...................................................................................................................................
2. Hoa / wish/ she/ can/ visit/ parents/.
     ...................................................................................................................................
3. I / suggest / go / the countryside / at weekend/. 
     ....................................................................................................................................
4. I/ think/ we/ should/ go/ work/ bike/ instead/ motorbike/. 
      ..................................................................................................................................

Question III/ Rearrange the sentence, using the words/ phrases given (1 pt)
1. like / what / for / you / would / dinner /?
          ...............................................................................................................................
2. they/ to / classroom/ be/ the / outside/ prefer/.
          ................................................................................................................................
3. glad/ able/ I/ are/ am/ to/ come/ that/ you/. 
          ................................................................................................................................
4. serious / air/ Vietnam/ problem/and / is/countries/pollution/ in/a / many/ .
          .................................................................................................................................
The end

Gia sư Anh văn tại Kiến An, Hải An, Hồng Bàng, Ngô Quyền Hải Phòng Online 
 
ANSWER KEYS
PART A:  PHONETICS
Tổng điểm 1 điểm/ mỗi đáp án đúng được 0,2điểm.
1- C    2- B    3- B    4- D    5- A

PART B: GRAMMAR AND VOCABULARY
Question I/ Tổng điểm 2 điểm-  Mỗi câu trả lời đúng được 0,2 điểm.
1- B    2- A    3- D    4- C    5- B
6- D    7- A    8- B    9- C    10- A

Question II: Tổng điểm 1 điểm- Mỗi câu trả lời đúng được 0,2 điểm.
   1. My sister is interested in reading magazines.
   2.  I would answer the question immediately if I knew the key.
   3. Trang usually  looks out of the window while the teacher is teaching. 
   4. They have worked in this company for two years.
   5. When I came yeterday , my car was being repaired.

PART C:  READING
Question I/ Tổng điểm 1 điểm-  Mỗi câu trả lời đúng được 0,2 điểm.
1- C    2- A    3- A    4- B    5- D

Question II: Tổng điểm 2 điểm- Mỗi câu trả lời đúng được 0,4  điểm.
   1. He (Alfred Nobel) comes from Sweden. (From Sweden.)     
   2. No, he didn’t. (No.)
   3. They are presented to the winners every year on. ( On December 10th )
   4 -  A                
   5 -  B

Gia sư dạy kèm tiếng Anh tại Kiến An, Hồng Bàng, Ngô Quyền Hải Phòng Online 

PART  D: WRITING
Question I/ Tổng điểm 1 điểm-  Mỗi câu trả lời đúng được 0,25 điểm.
1.    Although the weather was bad, we went to school on time.
2.    They haven’t visited their home village for five years.
3.    This test must be completed on time.
4.    Peter asked Linda what kinds of books she liked best.
Question II/ Tổng điểm 1 điểm-  Mỗi câu trả lời đúng được 0,25 điểm.
1.    Jack enjoys listening to music.
2.    Hoa wishes she could visit her parents.
3.    I suggest going to the countryside at weekend.
4.    I think we should go to work by bike instead of  motorbike.
Question III/ Tổng điểm 1 điểm-  Mỗi câu trả lời đúng được 0,25 điểm.
1.    What would you like for dinner?
2.    They prefer to be outside the classroom.
3.    I am glad that you are able to come.
4.    Air pollution is a serious problem in Vietnam and many countries.

  NẾU BẠN CẦN TƯ VẤN MIỄN PHÍ VỀ PHƯƠNG PHÁP, SÁCH HỌC TIẾNG ANH
Xin mời liên hệ với thầy Lê Đại Phong
Cơ sở đào tạo Ngoại ngữ -Tin học 56/ 52 Nguyễn Công Trứ Lê Chân Hải Phòng
Trực thuộc Trung tâm ngoại ngữ chuyên ngành khoa học.
    Đường dây nóng: 02253 501 664
    Số máy di động:   0971 386 608 
   Email:  typhoon620@gmail.com
   Zalo: typhoon - 0971 386 608

Nhận dạy kèm tiếng Anh tại nhà ở Dương Kinh, Cát Bà, Cát Hải, An Lão, Kiến Thụy Hải Phòng trực tuyến GFGF
HÃY KẾT NỐI TỚI SỐ 02253 502 521 NẾU BẠN MUỐN THAM GIA LỚP HỌC GIA SƯ THÔNG THƯỜNG 

* Chúng tôi đang hỗ trợ phụ huynh tìm gia sư tiếng Anh trực tuyến hay thông thường  và sinh viên cùng các giáo viên kết nối với nhau ở các quận huyện tại Hải Phòng. 
1- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại quận Lê Chân Hải Phòng ; 2- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại quận Kiến An Hải Phòng;
 3- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại quận Ngô Quyền Hải Phòng; 4- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại quận Hồng Bàng Hải Phòng;
5- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại quận Dương Kinh Hải Phòng; 6- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại quận Hải An Hải Phòng;
Xin gửi thông tin vào địa chỉ  typhoon620@gmail.com
7- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại huyện Thuỷ Nguyên Hải Phòng; 8- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại huyện Tiên Lãng Hải Phòng;
9- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại huyện Vĩnh Bảo Hải Phòng; 10- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại huyện An Lão Hải Phòng;
11- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại huyện An Dương Hải Phòng; 12- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại huyện huyện Cát Bà, Cát Hải Hải Phòng;
13- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại Đồ Sơn Hải Phòng; 14- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại huyện Kiến Thụy Hải Phòng ; 
Xin gửi thông tin vào địa chỉ  lebluestar1962@outlook.com.vn 
Admin của chúng tôi sẽ phân loại hỗ trợ miễn phí cho quý vị liên lạc với nhau.
** Phần phỏng vấn gia sư ứng viên trực tuyến qua điện thoại được thực hiện bởi các chuyên gia giảng dạy tiếng Anh của cơ sở theo các số máy sau.
1- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại huyện Kiến Thụy Hải Phòng 
2- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại Đồ Sơn Hải Phòng;
3 - Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại huyện Cát Bà, Cát Hải Hải Phòng;
4- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại huyện An Dương Hải Phòng;
5 - Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại huyện An Lão Hải Phòng;
6- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại huyện Vĩnh Bảo Hải Phòng ;
7 - Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại huyện Tiên Lãng Hải Phòng;
8- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại huyện Thuỷ Nguyên Hải Phòng;
Xin mời gọi về số máy sau để được tham gia phỏng vấn  0971386608
9 - Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại quận Hải An Hải Phòng;
10- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại quận Dương Kinh Hải Phòng;
11 - Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại quận Hồng Bàng Hải Phòng;
12 - Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại quận Ngô Quyền Hải Phòng ;
14- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại quận Kiến An Hải Phòng;
15- Gia sư dạy kèm tiếng Anh trực tuyến ở tại quận Lê Chân Hải Phòng;
Xin mời gọi về số máy sau để được tham gia phỏng vấn  0584398994
Đừng ngại ngần các chuyên gia của chúng tôi sẽ hỗ trợ bạn.

 

0971.386.608